Politica de confidențialitate

Cine suntem noi?

Noi suntem un grup de companii: Vioser Consulting SRL, Vioser Tax Trainings SRL, Vioser Trainings and Events SRL și Vioser Tax Consulting SRL, numit în continuare în această politică Grupul VIOSER.

Suntem o echipă de experți, consultanți și traineri care dezvoltă, implementează și prestează servicii de consultanță în setarea afacerii, Contabilitate&HR, Analiză Financiară și instruiri pe bază de programe de training individuale și corporative. Motto-ul companiei noastre este „Misiuni îndeplinite la superlativ”.

Grupul VIOSER
str. Varlaam 65, of. 436
mun. Chișinău, MD-2025
contact@vioser.md
tel. +37369285557
site-ul web: www.vioser.md
Această Politică de Confidențialitate este emisă în numele Grupului VIOSER.

Despre ce este această Politică de Confidențialitate

În cadrul grupului VIOSER, noi înțelegem importanța confidențialității pentru clienți și partenerii noștri și dorim să protejăm confidențialitatea dvs. Clienții noștri ne încredințează datele personale zi de zi, iar noi suntem responsabili pentru a justifica încrederea acordată nouă. Noi dorim să oferim servicii sigure și securizate atunci când avem de-a face cu datele dvs. personale.

„Date personale” înseamnă informațiile care vă identifică, cum ar fi numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de email sau alte date care pot fi legate de aceste informații pentru a vă identifica.

Prezenta Politică de Confidențialitate a fost elaborată cu scopul de a demonstra angajamentul și responsabilitatea noastră de a respecta și proteja confidențialitatea datelor Dvs., de a vă explica modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele Dvs. personale, precum și drepturile pe care le aveți.

Website-ul nostru www.vioser.md repectă prevederile legislaţiei naţionale în vigoare, inclusiv a Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal.

Procesarea datelor Dvs. cu caracter personal se efectuează în conformitate cu legislația Republicii Moldova, cu regulamentele și instrucțiunile obligatorii emise de către autoritățile competente.

 A. Introducere

  1. Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.
  2. Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați website-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați website-ul nostru.

 B. Colectarea datelor personale

Ar putea fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

  • date și informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, fusul orar, tipul și versiunea de plug-in a browser-ului, traficul de date și despre sistemul de operare;
  • date și informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, vizualizările paginii, durata vizitei, și căile de navigare pe website;
  • date și informații precum numele și prenumele, adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailuri sau a aplica la training-urile sau serviciile noastre;
  • date și informații incluse în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
  • orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Totdeauna, înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

C. Cum are loc colectarea datelor personale

Pentru a tranzacționa cu noi ca client este foarte important să colectăm informații despre dvs. sau organizația dvs. Pentru a facilita acest lucru colectăm date personale în următorul mod:

Prin intermediul interacțiunilor directe. Ne puteți da datele dvs. de contact prin corespondența cu noi prin poștă, telefon, email sau prin completarea formularelor atât online cât și pe suport de hârtie.

Acestea includ datele personale pe care le furnizați atunci când acționați fie în numele dvs. sau în numele unei organizații, și anume:

  • Ne contactați la telefon sau prin email pentru a solicita informații despre serviciile și trainingurile noastre;
  • Utilizați site-ul web, platformele sau serviciile noastre;
  • Completați formularul de solicitare a unui serviciu sau training pe site-ul web al nostru;
  • Folosiți sau solicitați informații despre site-ul, platformele sau serviciile noastre;
  • Solicitați de la noi prin email sau la telefon o ofertă de preț;
  • Încheiați un contract cu noi sau cumpărați serviciile noastre;
  • Solicitați să vă fie trimise materiale de marketing;
  • Participați la un training sau alt eveniment organizat de noi;
  • Completați formularul de feedback; sau
  • Ne contactați– de exemplu, pentru a ne oferi feedback.

Prin intermediul tehnologiilor automatizate sau interacțiuni.

Din moment ce interacționați cu site-ul, platformele sau serviciile noastre, este posibil să colectăm automat date tehnice despre echipamentul dvs., acțiunile de navigare, modelele de comportament și alte interacțiuni.

Datele personale pot fi colectate folosind cookie-urile a site-ului web, și anume:

  • Informații despre computerul și conexiunea la internet, inclusiv adresa dvs. IP, sistemul de operare și tipul de browser;
  • Informații despre vizitele dvs. pe site-ul nostru web, inclusiv date despre trafic, date despre locație, jurnale și alte date de comunicare și resursele pe care le accesați și le utilizați pe site.

Toate datele pe care le colectăm automat ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru și să oferim servicii mai bune și mai personalizate, astfel fiind capabili:

  • să stocăm date și detalii despre preferințele dvs., permițându-ne să ne personalizăm site-ul și strategiile de marketing în funcție de interesele și preferințele dvs. individuale;
  • să identificăm când reveniți pe site-ul nostru web;
  • să determinăm dimensiunea audienței noastre;
  • să creștem viteza de încărcare pe site;

Este posibil să primim date personale despre dvs. de la diverse terțe părți și surse publice, cum ar fi:

  • Furnizori de servicii de analizare, cum ar fi Google;
  • Rețele de publicitate;
  • Platforme media de socializare cum ar fi LinkedIn, Twitter, Instagram și Facebook.

 Tehnologiile pe care le utilizăm pentru colectarea automată de date pot include:

  • Cookie-uri (sau cookie-uri pentru browser).

Website-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta.

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer. Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe website-ul nostru.

  • Yandex Metrica- reprezintă un cod care urmărește analiza activității utilizatorilor de pe site-ul nostru www.vioser.md;
  • Google Analytics- reprezintă un cod care urmărește analiza activității utilizatorilor de pe site-ul nostru www.vioser.md;
  • Facebook Pixel- reprezintă un cod care colectează date ce ne ajută să urmărim conversiile din anunțurile pe platforma Facebook.com, să optimizăm anunțurile, să creăm audiențe direcționate pentru anunțurile viitoare și să facem remarketing pentru persoane care au întreprins deja un fel de acțiune pe site-ul nostru www.vioser.md.
  • Youtube- noi putem utiliza platforma Youtube pentru a încărca video-uri cu scopul fie a fi plasate  pe site-ul www.vioser.md fie cu scopul promovării serviciilor prestate de Grupul VIOSER.

 Am putea obține date de identitate și de contact din surse disponibile publicului, cum ar fi registrele companiilor, agenții din diferite industrii, baze de date publice.

În mod expres solicităm să nu ne furnizați niciun fel de informații sensibile. Nu avem ca scop să colectăm informațiile personale sensibile (cum ar fi: sănătate, date genetice, biometrice, origine rasială sau etnică, opinii politice, credințe religioase sau filosofice, orientare sexuală).

D. Utilizarea informațiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

  • administrarea website-ului și a afacerii noastre;
  • trimiterea prin email de facturi și/sau notificări/conturi de plată către dvs.;
  • trimiterea prin email de oferte comerciale în vederea informării;
  • trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
  • trimiterea calendarului de instruiri prin e-mail (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare);
  • abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
  • cu scop de marketing;
  • partajare în cadrul Grupului VIOSER;
  • alte utilizări.

Site-ul nostru www.vioser.md conține link-uri ce trimit la website-uri, produse și servicii ale părților terțe, precum și linkuri către rețelele se socializare (Linkedin, Facebook, Instagram, etc.). Aplicațiile sau serviciile părților terțe, afișate pe website-ul nostru www.vioser.md sunt supuse politicii de confidențialitate a părților terțe. Vă rugăm să vă informați despre politicile de confidențialitate ale acestor terți.

 E. Divulgarea informațiilor personale

Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajați, profesioniști sau subcontractanții noștri după cum este necesar, în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru de companii (acesta include toate companiile din grupul VIOSER), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

  • în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
  • în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
  • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

F. Transferuri de date

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate în Republica Moldova sau între oricare dintre țările în care funcționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.

Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (F).

G.Păstrarea informațiilor personale

Această Secțiune G stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.

Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.

Totodată, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

  • în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
  • dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare; și
  • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale.

H. Securitatea informațiilor dvs. personale

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).

Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

I. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail.

J. Drepturile dvs.

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

În cazul în care considerați că nu am respectat prezenta Politică cu privire la Confidențialitate și utilizarea Cookie-urilor sau legislația în vigoare, aveți dreptul de a depune o plângere la adresa noastră sau o reclamație oficială la adresa Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal din Republica Moldova.

 K. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

 L. Cum ne contactați?

Pentru a putea lua legătura cu noi pe marginea prezentei Politici de Confidențialitate sau a prelucrării datelor Dvs. personale, utilizați datele de contact menționate mai jos.

Pentru asistență în scris sau fizică: mun. Chișinău, str. Varlaam 65, of. 436, MD-2025
Pentru asistență on-line: contact@vioser.md
Pentru o discuție telefonică: +37369285557

Înregistrare la training

Închiderea anului fiscal în ONC

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate

Înregistrare la training

Închiderea anului fiscal și managementul financiar

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate

Înregistrare la training

Contabilitatea în agricultură

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate

Înregistrare la training

Noile reglementări contabile la închiderea anului fiscal

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate

Înregistrare la training

VEN 12 - Declarația impozitului pe venit. Studii de caz

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Înregistrare la training

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate

Înregistrare la training

Elaborarea unui business plan de succes

* Apăsând butonul Aplică acum sunteți de acord cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate