sd Vioser

Contabilitatea întreţinerii şi exploatării mijloacelor de transport

Administrator 22 May 2017

       Compania Vioser Consulting, vă invită la următoarea ediţie gratuită a evenimentului „Impozite și taxe la cină”. Tematica întîlnirii noastre: "Aspecte fiscale privind deductibilitatea cheltuielilor aferente întreţinerii şi exploatării mijloacelor de transport şi contabilizarea acestora". Vom discuta detaliat despre:
      - Contabilitatea costurilor de exploatare a mijloacelor de transport
      - Consumul de combustibil / lubrifianți / acumulatoare / anvelope
      - Costurile de întreținere / reparație a mijloacelor de transport
      - Atribuirea cheltuielilor privind susţinerea automobilelor
      Participarea la eveniment este gratuită, în baza înregistrării: goo.gl/SGPfxS. Moderatorul evenimentului este Viorica Rumleanschi, fondatorul companiei Vioser Consulting, experiență peste 10 ani în domeniul fiscal-contabil, consultant. În calitate de speaker îl vom avea alături pe Sergiu Rumleanschi, partener Vioser Consulting, Certificat DipIFR, 15 ani experienţă în domeniul financiar-bancar și contabil. Iar invitatul special Toderaşcu Valentin, o să ne vorbească despre Contabilitatea costurilor de exploatare a mijloacelor de transport, în special, consumul de combustibil, lubrifianţi, anvelope.
      Toţi participanţii sunt aşteptaţi în data de 7 Iunie, de la 17:30, în sala mare a bibliotecii ''B.P. Hașdeu''. Pentru informaţii, contactaţi-ne: 068 180 318.

      Vioser Consulting – Misiuni îndeplinite la superlativ!

Abonează-te acum la newsletter !

Pentru a fi mereu informat

Sunteți deja abonat
Ați fost înregistrat cu succes
Eroare