sd Monitorul FISC – partener de încredere!

Monitorul FISC – partener de încredere!

Administrator 30 Mar 2017

      La 30 martie curent, Vioser Consulting a semnat un Acord de parteneriat cu Monitorul FISC. În această zi importantă, Publicaţia Periodică Monitorul fiscal FISC.md a marcat şase ani de activitate.

     În acest sens, directorul Publicaţiei, Rodica Muşteaţă a reiterat interesul P.P. Monitorul fiscal FISC.md pentru desfăşurarea unor activităţi comune şi pentru implementarea unor proiecte în ceea ce priveşte consultanţa în domeniul fiscal şi contabil.Totodată, Rodica Musteaţă a menţionat că Publicaţia este deschisă spre noi provocări pentru a oferi cititorilor şi clienţilor cele mai bune produse, în speranţa unei conlucrări eficiente cu noul partener,  pentru atingerea acestui obiectiv.  

     Vioser Consulting își canalizează eforturile în oferirea serviciilor de consultanță, atât pentru companiile locale cât și companiilor internaționale, reprezentate pe piața Republicii Moldova.  Vioser Consulting oferă servicii de consultanţă fiscală, contabilă, în domeniul resurselor umane şi protecţiei muncii, evidenţa şi calcularea salariilor, setarea afacerii. La fel, compania consultă în procesul elaborării planurilor de faceri şi studiilor de fezabilitate, dar şi privind lichidarea firmei, diagnosticului economico-financiar şi organizaţional, precum şi oferă consulatanţă imigranţilor.

    Menţionăm, că suntem onorați de parteneriatul cu Publicaţia Perodică „Monitorul Fiscal FISC.md” și suntem gata să dezvoltăm împreună proiecte noi! Vă sugerăm să ne urmăriţi activitatea pe paginile de Fb și site-urile oficiale: vioser.md și monitorul.fisc.md, pentru a fi la curent cu evenimentele organizate de noi.

Abonează-te acum la newsletter !

Pentru a fi mereu informat

Sunteți deja abonat
Ați fost înregistrat cu succes
Eroare