sd Cum se studiază la Vioser Consulting

Cum se studiază la Vioser Consulting

Administrator 13 Feb 2017

     În data de 7 Februarie 2017, sa finalizat Cursul practic pentru contabili "Completarea declaraţiei cu privire la impozitul pe venit VEN12 pentru perioada fiscală 2016". Organizat de către Vioser Consulting, cursul sa desfăşurat două zile, iar în calitate de speaker am fost onoraţi de Dna Svetlana Slobodeanu, auditor, certificat CIPA, Dr.Ec. Toţi participanţii evenimentului au fost plăcut surprinşi de interactivitatea şi metodele de lucru ale cursului. Contabilii şi-au aprofundat cunoştinţele, în ceea ce priveşte completarea VEN12 şi actele normative care reglementează întocmirea Declarației cu privire la impozitul pe venit, a persoanelor juridice.

     Pe parcursul celor 2 zile de curs, participanţii şi organizatorii sau bucurat de o comunicare plăcută, schimb de experienţă şi studii de caz adaptate la specificul companiilor, pe care le reprezentau contabilii. După cum afirmă unul dintre participanţii noştri: "Cursul VEN12 organizat de către Vioser Consulting, ne-a oferit maximă înţelegere şi claritate în ceea ce priveşte corectitudinea completării declaraţiei. Toate lucrurile sau aranjat pe locruile sale" Olga B., Berlizzo Group.

     Astfel, felicităm toţi participanţii noştri cu încheiere reuşită a cursului şi vă dorim succese. Iar antreprnorii şi managerii de companii care au investit în angajaţii săi, vă exprimăm toată admiraţia noastră, deoarece, nu există investiţie mai productivă, decît investiţia în angajaţii proprii.  

     Vioser Consulting - Misiuni îndeplinite la superlativ.

Abonează-te acum la newsletter !

Pentru a fi mereu informat

Sunteți deja abonat
Ați fost înregistrat cu succes
Eroare