sd Vioser

Cum să micşorezi impozitele şi taxele companiei tale?

Administrator 14 Sep 2017

     Ați pus vreodată ca sarcină contabilului Dvs. sau directorului financiar, să genereze în cadrul companiei o Politică Fiscală eficientă? Cât de benefice au fost soluțiile? Sau, poate de multe ori ați avut un răspuns gen: Impozitele și Taxele sunt obligațiuni de plată și mai bine să plătim mai mult, astfel, riscul de penalizare să fie mai mic. Sigur, putem credita bugetul de stat din contul companiei noastre, ori, pe de altă parte, putem plăti atât cât se cuvine, iar restul banilor economisiţi, să-i folosim în activitatea curentă.

       În acest caz, doar antreprenorului îi pasă cel mai mult de economiile care le poate obține de pe urma abordării raționale a legislație și practicii fiscale în vigoare. Dar, tot ei, sunt şi cei mai ocupați,deseori, neavînd timp să urmărească toate detaliile de ordin fiscal. În acest context, compania Vioser Consulting vine cu un curs practic și într-un format nou pentru R. Moldova: Coaching Fiscal pentru antreprenori.

       Vioser Consulting este una din cele mai ambiţioase şi energice întreprinderi din sfera serviciilor de consultanţă şi contabilitate din Moldova. Iniţial, compania sa înfiinţat pentru a susţine întreprinderile autohtone şi din străinătate în setarea afacerii, servicii de evidenţă contabilă, consultanţă fiscală şi salarizare.

       Ulterior, câştigând încrederea clienţilor săi, Vioser Consulting şi-a dezvoltat portofoliul de servicii cu: consultanţă în domenul HR şi protecţiei muncii, elaborarea planurilor de afaceri şi studiilor de fezabilitate, consultanţă imigranţilor, diagnostic economico-financiar şi organizaţional, iar recent, şi organizarea de training-uri. Coaching-ul Fiscal face parte din proiectele majore ale companiei.

       Coaching-ul Fiscal este un instrument de ghidare pentru manageri şi antreprenori, având ca scop final, implementarea unei planificări fiscale cât mai eficiente. Ce aveţi de cîştigat, dacă o să faceţi parte din prima ediţie a Coaching-ului Fiscal din 3 octombrie? În primul rînd, veţi putea măsura eficienţa impozitelor plătite la stat; veţi învăţa cum să încadraţi planificarea fiscală şi planificarea financiară şi cum să economisiţi pe valoarea impozitelor plătite minim 10%.

       Formatorii cursului sunt doi experţi în domeniul fiscal-contabil, consultanţi ai companiei Vioser Consulting: Viorica Rumleanschi şi Sergiu Rumleanschi, care vă vor ajuta în cadrul lecţiilor practice, să vă setați propria Politică Fiscală.

       La instruire sunt aşteptaţi antreprenori, manageri de companii şi directori financiari. Cel mai mare avantaj, este că fiecare lecţe teoretică este însoţită de o lecţie practică, în care se discută şi se setează situaţia la zi, a companiei voastre. Este ca şi cum, aţi fi la o consultaţie individuală la un specialist fiscal, care vă ajută să luaţi o decizie corectă.

       Printre temele abordate, atenţia cursului va fi focusată pe: specificul sistemului de impozitare în R. Moldova; calcularea corectă a impozitelor şi taxelor pe care trebuie să le achite compania Dvs. la stat; planificarea şi optimizarea fiscală.

       Creşterea profitului întreprinderii prin eficientizarea plăţilor fiscale nu mai este un scop greu de atins. Mai ales, cînd puteţi apela la expertiza specialiştilor, care îşi realizează misiunile la superlativ!

 

 

Abonează-te acum la newsletter !

Pentru a fi mereu informat

Sunteți deja abonat
Ați fost înregistrat cu succes
Eroare