sd De ce trebuie să investim în dezvoltarea profesională a angajaților?

De ce trebuie să investim în dezvoltarea profesională a angajaților?

Administrator 01 Feb 2017

     Cea mai frumoasă și de succes investiție, pe care poate să o facă un antreprenor este investiția în dezvoltarea personalului său.  Pentru a asigura clienții cu produse și servicii competitive, aveţi nevoie de lucrători, care cunosc tehnologiile, operațiunile, piața și sunt în dezvoltare profesională continuă. Astfel, antreprenorii și managerii de companii își pot asigura un viitor prosper și o activitate eficientă a întreprinderii. Dacă angajații companiei sunt mulțumiți și clienții se vor simți la fel!

     Cum puteţi crea un sistem de dezvoltare profesională a angajaţilor? În linii mari, există două modalităţi: fie că dezvoltaţi în interiorul companiei un sistem de traininguri, fie că identificaţi cursurile existente în exterior şi mergeţi să le frecventaţi împreună cu angajaţii.

     Indiferent dacă optaţi pentru un curs organizat în cadrul companiei sau în afara ei, important este ca în prealabil, să se realizeze o analiză a situaţiei companiei şi o evaluare corectă a angajaților. Fiecare program de training, trebuie sa fie dezvoltat permanent, în acord cu nevoile fiecărei companii în parte şi cu feedback-ul primit din partea angajaţilor.

     Compania Vioser Consulting vă doreşte succese în setarea propriilor programe de dezvoltare a personalului şi vă aşteaptă la cursurile sale! Pentru a fi la curent cu noile training-uri, urmăriţi-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/vioser.md/

Abonează-te acum la newsletter !

Pentru a fi mereu informat

Sunteți deja abonat
Ați fost înregistrat cu succes
Eroare